Noa en ik

Noa en ik
Noa en ik

Het nieuwe jaar, 2021, is begonnen en na bijna 270 dagen elke dag een foto te plaatsen, houd ik het even voor gezien. Er zijn nog genoeg foto’s, dat wel, maar vooral foto’s van een paar maand of nog verder terug. Ik hou ervan dat mijn foto’s een beetje passen bij het seizoen passen waarin ik ze genomen heb. We kijken, Noa en ik, vooruit maar nu even een pauze.

Wel blijf ik om de drie of vier dagen een blog plaatsen in de serie Voor de schoonheid van het leven. En mocht er iets gebeuren op het schilder gebied dan laat ik dat ook graag weten. Verder wens ik een ieder een gelukkig 2021.

Gepubliceerd door

luuk1945

Fotografie, lezen, wandelen, schilderen, films ... woont in Gorssel

3 reacties op ‘Noa en ik

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s