Voor de schoonheid van het leven – 431

Geel monnikskruid - nonea lutea
Geel monnikskruid – nonea lutea

Het is ongeveer drie jaar geleden dat ik met de serie “Voor de schoonheid van het leven” begon
De reden is te lezen bij de eerste bijdrage van deze serie, zie link hieronder.
Schoonheid in verwarrende tijden, zie eerste bijdrage.

Het afmeten van je eigen en andermans gelijk neemt zoveel tijd van het leven dat er te weinig meer overblijft tijd en aandacht overblijft voor het zien en het waarderen van de schoonheid van het leven.

Gepubliceerd door

luuk1945

Fotografie, lezen, wandelen, schilderen, films ... woont in Gorssel

4 reacties op ‘Voor de schoonheid van het leven – 431

  1. Dat is een ontroerende aanleiding om deze mooie blog te beginnen. En respect voor de continuiteit, al drie jaar! Het geeft een warm gevoel om mensen op een of andere manier te kunnen helpen en verblijden. Zoals Werner 3 jaar geleden aangaf heel blij te zijn met de prachtige foto’s elke ochtend, ben ik ook erg blij met je dagelijkse portie natuurvreugde. Overigens, hopelijk gaat het nu goed met Werner. Ik ben eind mei 2021 aangeschoven op je blogs, naar aanleiding van een post waarin je natuur en humor heel mooi wist te combineren (https://luuk1945.wordpress.com/2021/05/20/zorg/) Sindsdien kijk ik in de ochtend graag naar je nieuwste posts om zo de natuur even te mogen bewonderen en de dag met een fijn gevoel te beginnen. Met een volle agenda en midden in het centrum wonend, heb ik de natuur namelijk niet zomaar bij de hand. Jouw foto’s brengen het voor mij dichterbij, zo fijn!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s